Toernooiplanning 


Voor de komende weken staan er weer een aantal toernooien op de planning.

Rune specialiseert zich in het enkel spel waarvoor Badminton Nederland hem heeft geselecteerd. Dit betekent dat Rune alleen traint op het enkel spel maar zelf ook nog steeds ontzettend graag een dubbelspel speelt.  

Meare daarin tegen speelt graag een damesenkel maar staat ook haar mannetje in de damesdubbel en de gemengd dubbel. Kan uitblinken in de enkel én de dubbel en geniet van alle onderdelen.

Beide houden ze van de sport en de tactiek en techniek die erbij komt kijken om net die uitzondering te kunnen maken op de baan. 


What's up for Rune !?

World Junior Championship in Spokane - USA

25 september -  8 oktober 2023

 

Selectie voor het WYC U19  


Rune van Dalm 2005
Noah Haase 2005
Casper Spaans 2006
Flora Wang 2007
Meerte Loos 2005
Florine Wille 2007

Een jong team met potentie!

VICTOR Future Series Nouvelle-Aquitaine 

6 juli t/m 9 juli 2023Rune vliegt op 5 juli naar Bordeaux om het kwalificatie toernooi voor het hoofdtoernooi te spelen in het Heren enkel spel.

Nantes International Challenge 2023

15 juni t/m 18 juni 2023


Op woensdag 14 juni vertrekt Rune deze keer met de auto naar Nantes om daar deel te nemen aan het kwalificatie toernooi in Nantes. Rune komt hier uit in het Heren enkel spel.

What's up for Meare !?

Onlangs kreeg Meare het nieuws dat ze opgenomen is in de selectie voor het EYC U17 in Vilnius - Litouwen. Binnenkort wordt bekend gemaakt tijdens het individuele toernooi zal deelnemen aan welke onderdelen. Daarnaast speelt Nederland ook het landentoernooi voorafgaande aan het individuele toernooi.

VILNIUS 4 augustus t/m 11 augustus 2023

Selectie European Youth Championship U17:
Meare van Dalm, Flora Wang, Florine Wille, Sterre Bang
Luuk Vingerhoet, Dion Hoegen, Gino Monopoli, Olaf Hermus

Meare van Dalm & Anissa Wongsodimedjo

Austria U17 International in Mödling 

CANCELLED! due to Corona

16 t/m 18 oktober 2020

Van 16 tot en met 18 oktober 2020 zullen David en Rune van Dalm deelnemen aan het internationale U17 toernooi in Mödling, Oostenrijk. David en Rune zullen allebei uitkomen in de Herenenkel U17 en dit jaar zullen ze hier samen de Herendubbel spelen. Rune komt ook in een derde onderdeel uit namelijk in de mixdubbel samen met Stefanie Nijsse. Rens Lagrouw en Meerte Loos zullen ook aanwezig zijn in Mödling - laten we voor al deze spelers hopen dat dit toernooi door kan gaan. 

Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2020

Op 6 & 7 juni 2020 zou David hier in de U17 uitkomen in de singel, de Herendubbel met Jonathan Li en de mixdubbel met Novi Wieland.
Rune zou hier in de U15 uitkomen en in singel, de Herendubbel met Casper Spaans en de Mixdubbel met Stefanie Nijsse.
Meare zou hier in de U13 uitkomen in de singel.

AFGELAST IVM CORONA


6-Nations Bordeaux

In maart is David is geselecteerd voor drie onderdelen op dit toernooi en speelt in Frankrijk zijn singel, de Herendubbel met Rens Lagrouw en de Mixdubbel met Iris van Leijssen.
Ook Rune is door de bondscoach Robbert de Keijzer voor dit toernooi geselecteerd en speelt hier zijn singel.

AFGELAST IVM CORONA


Polish International U17

13 tot en met 15 maart in  Biereuń. Op 11 maart vliegen David en Rune van Dalm met twee vrienden uit de Nederlandse Jeugd Selectie U17 naar Katowice om deel te nemen aan internationaal jeugdtoernooi. Alle vier de jongens zullen uitkomen in het enkelspel en Herendubbel spel. David speelt hier met Rens Lagrouw en Rune speelt samen met Just Meijer. 

AFGELAST IVM CORONA


Dutch Junior International

26 februari 2020 tot en met 1 maart  2020 in Haarlem. Met deelnemers van over de hele wereld wordt dit een sterk bezet toernooi waarvan we zeker deelnemers gaan tegenkomen bij de internationale senioren toernooien de komende jaren. Rune van Dalm speelt dit toernooi in de U19 en komt uit in zijn singel, Herendubbel met Rens Lagrouw en de Mixdubbel met Meerte Loos


Toernooiresultaten hier te bekijken

French International U17

Van 17 tot en met 21 februari zijn David en Rune aanwezig in Frankrijk, Aire sur la Lys. Samen met de rest van de Nederlandse jeugd selectie zullen ze deelnemen aan een internationaal individueel toernooi. David speelt een enkel, herendubbel met Noah Haasse en een mixdubbel met Iris van Leijssen. Rune speelt eveneens een enkel in Frankrijk, een herendubbel met Jonathan Li en een mixdubbel met een Franse dame Camille Pognante.

Toernooiresultaten hier te bekijken