Spot on!

Dit wil je weten

 

Half januari werd David verrast door de bondscoach badminton van de Senioren-1 selectie (S-1) Eefje Muskens: 'David we krijgen er een 12e kamer bij van het NOC*NSF en deze kamer is voor jou!'

David opgenomen in  de S-1 selectie

Wonen, trainen en school op en in de buurt van Papendal, TEAM NL Centrum, het grootste topsportcentrum van Nederland, waar 550 topsporters gebruik maken van topfaciliteiten. 
Sinds kort het tweede thuis van David.

Enkele weken geleden ben ik opgenomen in de S-1 selectie badminton op Papendal.  Dit is de U-19 selectie van nederland. Al deze spelers wonen intern op Papendal, in Arnhem.
Het was echt geweldig nieuws toen ik te horen kreeg dat ik intern mocht komen wonen en trainen. Opname in het interne programma was altijd al een doel van mij.
In het begin woonde ik nog een paar weekjes bij Gijs Duijs en Joshua Donker in een kamer dicht bij Arnhem maar nadat alles geregeld was ben ik op Papendal gaan wonen. Het is echt geweldig om tussen allemaal topsporters te zitten. Ik train nu 10 keer per week met de krachttrainingen erbij. Sommige weken zijn zwaarder dan andere. Graag wil ik op alle vlakken verbeteren.
Op naar mijn volgende doel!
Groeten,  David

Verlengd contract met FZ FORZA 

in samenwerking met AllRackets.com


FZ Forza is al vier jaar een constante factor in de ondersteuning van de talentontwikkeling van David en Rune van Dalm. Met trots kunnen we melden dat ook de komende twee jaar FZ Forza David en Rune zal blijven steunen. Nieuw is dat Meare van Dalm ook is toegetreden tot het selectieve gezelschap van FZ Forza spelers Nederland & België . De drive om beter te worden krijgt een enorme stimulans door het vertrouwen van deze sponsoren. We kijken uit naar deze samenwerking. Dank voor het vertrouwen en het creëren van mogelijkheden!

FZ Forza & AllRackets

Nieuwe sponsor in samenwerking met FZ Forza voor de familie van Dalm


Wie is Allrackets.com?
Allrackets.com is een van de grootste aanbieders van badminton artikelen in Nederland.
Een enorme collectie rackets, kleding, tassen, schoenen, shuttles en accessoires
aangevuld met een bespanservice en een werkplaats voor het bedrukken van kleding.

Eigenaar van de winkel is Michel da Silva.
Kijk voor de volledige collectie op www.allrackets.com of bezoek de showroom aan de
Rotterdamseweg 386 B25 in Delft. De showroom is 5 dagen per week open.

Samenwerking van Dalm en Allrackets.com
Sinds augustus 2020 ondersteunt AllRackets.com ook Rune, David en Meare van Dalm 
met kleding, rackets, schoenen, bespanservice en bedrukkingen.


DAVID VAN DALM
Competitiejaar 2020-2021

David van Dalm zal uitkomen in de 1e divisie in het eerste team van BC Olympia '56

RUNE & MEARE VAN DALM
Competitie jaar 2020-2021

Rune van Dalm zal uitkomen in de 2e divisie in het eerste team van BC de Zwaluwen

Meare van Dalm zal uitkomen in de 5e divisie bij BC de Zwaluwen

Van Dalm Badminton & competitie

Het valt niet mee om in de media aandacht te krijgen voor de badmintonsport. Toch is het de club waar David, Rune en Meare hun carrière startten op 6/7 jarige leeftijd, meerdere malen gelukt om hun jeugd in het nieuws te krijgen.

Dankjewel daarvoor BC Geldrop.

David, Rune en Meare zijn alledrie hun badmintoncarriere gestart bij BC Geldrop. Vanuit BC de Bokkenrijders in Belgie, waar zij lid bleven tot enkele maanden geleden, maakten ze de overstap naar Nederland vanwege de badmintonroots die zij meekregen van vader Edwin van Dalm.
Edwin is momenteel medetrainer van de eerste teams bij BC de Zwaluwen en zal in augustus ook van start gaan als trainer van de eerste teams bij de Bokkerijders in Overpelt, België.

David nam al eerder afscheid van Geldrop en heeft een topjaar gehad in het eerste team van BC de Zwaluwen. Rune neemt komend seizoen zijn plaats over in het eerste team van Prinsenbeek en David maakt de overstap naar BC Olympia '56 in Tegelen. Meare gaat ook Geldrop verlaten het komende seizoen en zal samen met Rune vertrekken naar BC de Zwaluwen.

Zaterdag 10 februari 2018


Drie generaties familie van Dalm in het Eindhovens Dagblad. Fotograaf en verslaggever reisden hiervoor af naar een internationaal toernooi in Hoensbroek om daar foto's te maken en in de kantine de jonge badminton geschiedenis van David, Rune en Meare te horen.

David met Rens Lagrouw in de krant in Oud-Beijerland omdat ze samen bij de laatste 16 koppels kwamen in Polen tijdens het EJK en vervolgens ook nog een knappe 3e plaats bereikten in Oostenrijk tijdens een internationaal U17 toernooi.

David

Rune

Meare